H I Z L I   M E N Ü

Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

Reply to this topicStart new topic
> Intel(R) Wireless WiFi Link 4965AGN ile Wep Hack
donmez
mesaj Mar 10 2010, 18:14
İleti #1

Aramıza hoşgeldin
Grup Simge

Selam arkadaşlar,daha önce bununla ilgili olarak açtığım bir kaç konu vardı,ben tekrar win 7 yükledim ve aygıtımı windows buldu.Dirverın yanında gelen programla sorun taraması yaptığımda donanım ve yazılım testini uygun buldu "çevredeki ağlar" gelince ağ bulunamadı dedi ve şok oldum.Backtrack'ta iwconfig airmon scripti denediğimde her şeyi görüyor fakat airodumpa geçtiğimde time out hatası alıyorum çevremde ağ olmadığında dolayı bu hatayı verebilir mi,bir de şu linkdeki "http://intellinuxwireless.org/iwlwifi/downloads/iwlwifi-4965-ucode-228.61.2.24.tgz" driverı nasıl yükleyebilirim.İyi günler

Edit:Intel® Wireless WiFi Link 4965AGN cihazı ile wep hack nasıl yaparım?Driver Patch dedikler bir şey var yada injeksiyon aynı mı bilmiyorum şu sitede anlatmış ama anlamadım"http://www.aircrack-ng.org/doku.php?id=iwlagn" iyi günler ...

» Nereden: Kocaeli » İlgi alanı: Yazılımlar

Go to the top of the page

+Quote Post

Collapse

> Benzer Konular

Konu Başlıgı Cevaplar Konuyu Başlatan Okunma Son Faliyet
No New Posts Goto last unread Wifistation-ext - Eub-362 Ext
1 darkblue22 52 7th September 2010 - 14:58
Son Ileti: GökhanS
No New Posts Goto last unread Wireless Hk.
4 seran 196 7th September 2010 - 14:44
No New Posts Goto last unread Linksys Wusb54gc V.3 Backtrack 4 Final Release Driver
1 theblue 65 29th August 2010 - 12:48
No New Posts Goto last unread Wireless Ağım Evden çekmez Hale Geldi?
daha once hic sorun yasamamıstım boyle?
1 uzanur 200 28th August 2010 - 14:12
No New Posts Goto last unread Topic has attachments Wireless Usb Uzatma
3 fehmiturk 351 23rd August 2010 - 18:35
Son Ileti: fehmiturk

Reply to this topicStart new topic
2 kullanıcı bu başlığı okuyor (2 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:

- Basit Görünüm Tarih: 9th September 2010 - 11:14
WiFi-Turk.com Portal Versiyon 2.3
Türkiye'nin kablosuz teknoloji merkezi
WiFi-Turk
Ana Sayfa  |   Forumlar  |   Makale  |   İndir  |   WiFi-Turk Galeri  |   WiFi-Turk TV  |   V.I.P.  |   İletişim
İG (İçerik Gönder)
Haber gönder  |   Dosya gönder  |   Makale gönder  |   Video gönder  |   Fotoğraf gönder
Wi-Fi Turk Topluluğu
WiFi-Turk Üye Haritası  |   V.I.P. Uygulaması  |   Üye Grupları  |   Üyelik Kuralları  |   Uyarı Sistemi
Wi-Fi Pazarı (Shop) kriterleri  |   Nasıl Moderatör olunur?  |   Nasıl Yönetici olunur?
Diger
Hakkımızda  |   Proje / Kampanyalar  |   Bizi destekleyenler  |   Reklam hizmetleri