Kategori durumunu değiştir Canlı (wt.liveticker)

1000mw booster sorunu
Yazma tarihi: 16 January 2010 - 06:01 PM
sizlere 1000mw booster ile yasadıgım bir sorunu anlattmak istiyorum
elimde 1 adet 1000mw booster 1 adet tplink kablosuz modem 1 adet tplink kablosuz access point ve bir adet exper kablosuz modemim var.boosteri acces pointe bağladığım zaman boosterin ışığı gayet güzel ve seri bir şekilde yanıp sonuyor ama diğer iki modemi boostere bağladıgım zaman boosterin ışığı cok zayıf bir şekilde yanıp sonuyor ve bağlantıda uzak mesafelerde problemler yasanıyor ama access pointi bağladığım zaman boyle bir problem yasamıyorum.modemin çıkış gücümü zayıf geliyor diye düşünüyorum. eğer bu konuda bilgisi olan arkadaslar varsa yardımlarını bekliyorum
Yazma tarihi: 16 January 2010 - 11:31 PM
arkadaslar merhaba
elimde 1 adet 1000mw booster 1 adet tplink kablosuz modem 1 adet tplink kablosuz access point ve bir adet exper kablosuz modemim var.boosteri acces pointe bağladığım zaman boosterin ışığı gayet güzel ve seri bir şekilde yanıp sonuyor ama diğer iki modemi boostere bağladıgım zaman boosterin ışığı cok zayıf bir şekilde yanıp sonuyor ve bağlantıda uzak mesafelerde problemler yasanıyor ama access pointi bağladığım zaman boyle bir problem yasamıyorum.modemin çıkış gücümü zayıf geliyor diye düşünüyorum. eğer bu konuda bilgisi olan arkadaslar varsa yardımlarını bekliyorum
Arkadaşım bende sizin gibi booster kullanıyorum ama boostera 17 dbi den yüksek çıkışlı AP takarsan booster zarar görmüş olabilir TP-LINK 601 kullanmanı tavsiye ederim
Yazma tarihi: 17 January 2010 - 10:40 AM
boosterimin bozuldugunu zannetmiyorum accez pointim tp link 501g sizinkinin bir alt modeli.kablosuz modem ile hiç denedinizmi?boosterin ışıgının yanmasında bir zayıflama oluyormuArkadaşım bende sizin gibi booster kullanıyorum ama boostera 17 dbi den yüksek çıkışlı AP takarsan booster zarar görmüş olabilir TP-LINK 601 kullanmanı tavsiye ederim
Yazma tarihi: 18 January 2010 - 03:41 PM
Yazma tarihi: 31 January 2010 - 01:38 PM
Yazma tarihi: 28 February 2010 - 02:44 PM
17 dbi cıkışdan yüksek ap kullanmayın derim bunun için en uygunu tp-lınk 601 veya 642 turleri...
slmlar benim usr 9108 modemim var sitesinde 19,8 db gücünde yaziyor acaba boster taksam sorun olurmu
Yazma tarihi: 28 February 2010 - 03:04 PM
17dbm den fazla çıkıştı kesinlikle takmayın booster yanar.
Yazma tarihi: 15 May 2010 - 03:11 AM
arkadaslar merhaba
Arkadaş bence kanal ayarlarını değiştirip bi deneyebilirsin..bazı anfiler bazı kanallara arıza veriyo..
Yazma tarihi: 19 May 2010 - 03:32 PM
1000mw boosterim var Access Point almam lazım öneriniz olan tp-lınk 601 bulamadım onun yeri başka ne alabilirim booster kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
Yazma tarihi: 20 May 2010 - 12:25 PM
booster devri hiçbir zaman geçmez neden dersen o usb adaptör modemden gelen sinyali yükseltiyormu ? modemin sinyalini yükseltmek isteyen ne yapacak ??booster devri geçti artık arkadaşlar 1w booster dan daha ucuz usb adaptörler mevcut hem de daha verimli. şimdiye kadar booster kullanan arkadaşlarımızın çoğu çeşitli sorunlar yaşadılar.
17dbm den fazla çıkıştı kesinlikle takmayın booster yanar.